Añadir a favoritos

SABOR: FLAVOURS FROM A SPANISH KITCHEN

BARRAGAN MOHACHO, NIEVES

IVA incluido

Descripción
Nieves Barragan Mohacho has a Michelin star and is best known as the head chef at Barrafina, the world famous tapas restaurant. The recipes range from hearty dishes such as braised Iberian pork ribs and chorizo and potato stew, to lighter fare such as seafood skewers, clams in salsa verde and stuffed piquillo peppers, and a wealth of other recipes, from grilled hispi cabbage to baked cauliflower with salted almonds, chilli and shallots.

Estado: En stock

Disponibilidad

Para su comodidad, puede solicitar la recogida de este ejemplar en cualquiera de nuestras tiendas físicas. La información sobre disponibilidad en el e-commerce no implica la existencia de estoc físico en tienda.

Para consultar el estoc en tienda física puede contactar con cualquiera de nuestras tiendas.

DetallesPENGUIN BOOKS (UK)
2017
304 Páginas
Formato: Otros
ISBN: 9780241286531
Idioma: CASTELLANOMateria: Gastronomía

TEMAS